Promotie/ flyers

Hier vind je promotiemateriaal waarmee je Thuisafgehaald nog beter op de kaart kunt zetten! Hang een poster voor je raam, neem flyers mee naar een feestje en hou de visitekaartjes op zak om andere mensen enthousiast te maken over Thuisafgehaald. Hopelijk komen er op deze manier meer koks en afhalers bij in jouw wijk! 

Nieuw promotiemateriaal

Klik op de afbeelding en hij opent in een nieuwe pagina. Klik een keer met je linkermuisknop op de afbeelding zodat het plusje verschijnt en de afbeelding in de hoogste resolutie zichtbaar is. Je kunt hem nu opslaan op je computer door met je rechtermuisknop op 'opslaan als' te klikken. 

Flyers & posters

Flyer voorkant klein  Deze buurt zoekt een thuiskok

 

Er zit een thuiskok in je buurt Ik kook graag voor jou
Kookt u vandaag voor mij  

Om de printer te vriend te houden hebben wij de posters ook in een witte variant beschikbaar. 

Visitekaartjes

Speciaal voor onze geliefde thuiskoks hebben wij nu ook een visitekaartje die je uit kunt delen! Wil je graag je eigen visitekaartje? Mail ons dan even, dan sturen wij het photoshop-bestand op zodat je je eigen gegevens hier in kunt zetten en naar de drukker kunt sturen. (Bijvoorbeeld Vistaprint)  
Ben je geen held met photoshop dan is er vast iemand in je buurt die je hierbij kan helpen. Mocht het echt niet lukken, dan kun je ons altijd even mailen. 

Visitekaartje voorkant Achterkant                                                

 

 Met dank aan thuiskok Angelina Baker voor het ontwerp!

Flyers voor in de supermarkt

Beeld en logo's

Wil je een flyer in elkaar knutselen en heb je daarvoor beeld of logo's nodig? Deze vind je hier.  

De Thuisafgehaald cadeaubon

Deze cadeaubon kun je als thuiskok geven of 'verkopen' aan je afhalers. Het kan dus een cadeaubon zijn voor een 'gratis' maaltijd af te halen bij jou. Maar je kunt de bon ook verkopen of weggeven  ter waarde van bijvoorbeeld 2,50 , 5 of 7,50 , die de afhaler bij jou kan inwisselen als betaling van een maaltijd. De bon staat op naam met handtekening van de betreffende kok en kan dus ook alleen ingeleverd worden bij die thuiskok.

Wil jij als afhaler graag een cadeaubon van je favoriete kok? Vraag dan aan deze kok of hij de cadeaubon wil uitschrijven voor je.

Klik hier om de cadeaubon per 4 stuks te downloaden