Ottolenghi's aubergine cheesecake met Komkommersalade van Ottolenghi en dikke plak brood

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Aubergine cheesecake:
olijfolie, aubergines, zeezout en zwarte peper, feta, roomkaas, slagroom, eieren, cherry omaatjes, verse oregano, in stukjes gescheurd, en za'atar

Komkommersalade:
rijstazijn, rietsuiker, zonnebloemolie, sesamolie, rode ui, verse gember, zeezout, knoflook, komkommers, sesamzaad, verse koriander en zwarte peper.

Brood zelfgebakken.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd niet aan.

Deel dit gerecht

Dankwoorden

Afhaallocatie

Google Map

Veerweg, Wageningen

De kok

Bribie Island  Wil

Wilhelmina's Dapoer

Kun je niet koken, wil je niet koken of misschien geen zin om te koken?

Helemaal geen probleem, ...

Statistieken
  • 637Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 176Dankwoorden ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Op zoek naar een kok die heerlijke hapjes maakt voor je feestje? Of die jouw diner voor een groep verzorgd?
Kijk eens bij de Thuisafgehaald cateraars!

Like Thuisafgehaald

2133Koks

4888Afhalers

9956Gerechten

17939Afgehaald

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde