StevenLozie

0(0 reviews)

Chinees , Frans , Italiaans, Mediterraans, Midden Oosten , Ontbijt & Lunch | Minimaal 2 / maximaal 6 personen

De origine van 'Bouillabaisse'
IMG 0543
Miso - aubergine - geitekaas - granaatappel
IMG 4562
Orangette
IMG 0498

De basis van het recept aanvullen met een passend nieuw ingrediënt; een sterke wijn (of andere drank) erbij en vooral: puurheid op het bord.

De basis van mijn kookkunsten houdt het midden tussen het origineel recept zo goed mogelijk begrijpen en er een hedendaagse twist aan geven. Foodpairing is belangrijk voor mij en ik ga steeds op zoek naar een harmonie tussen alle smaken.

Ik houd van de uitdaging om te koken met beperkingen (allergie) of rond een bepaald thema of ingrediënt. Foodpairing is belangrijk, ik heb een opleiding sommelier gevolgd en mijn niche is kookboeken en 'boeken over de kunst van het eten' verzamelen.

Mijn keuken heeft een aantal kenmerken:

  • biologisch is een voordeel voor de smaak
  • light en gezond indien mogelijk (maar bezondigen aan klassieke Franse gerechten mag ook eens.)
  • De Italiaanse regels van het koken houd ik in het achterhoofd: de kwaliteit van het ingrediënt bepaalt alles; vis en kaas gaan niet samen; maximum vijf verschillende smaken op één bord. 
  • Wijnadvies kan

Ik kan desgewenst eigen materialen meebrengen.

Offerte aanvragen bij deze cateraar

Locatie

Google Map

Frans smetstraat, Temse

Op zoek naar een kok die heerlijke hapjes maakt voor je feestje? Of die jouw diner voor een groep verzorgd?
Kijk eens bij de Thuisafgehaald cateraars!

Like Thuisafgehaald

2168Koks

4940Afhalers

9912Gerechten

17960Afgehaald

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde