Kom je ook zoete en hartige suiker- en glutenvrije taarten bewerken?

Een taartje kan er altijd in, maar hoe vervangen we die eentonige glutenrijke tarwe? Ook zijn er lekker alternatieve zoetmiddelen om suiker te vervangen?

Dankzij de hype rond glutenvrij koken krijgen andere producten, zoals boekweit, gierst, mais, quinoa en peulvruchten steeds meer aandacht. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, want wat meer variatie in ons voedingspatroon is voor iedereen een must.

Kom verrassende overheerlijke recepten van gezonde taartjes ontdekken in mijn keuken.
Kom jij ook? Klik dan op de gele ''Doe Mee" knop!

Deel dit Food Event

Berichten

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

muffins
Kom je ook zoete en hartige suiker- en glutenvrije taarten bewerken?

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 2 (minimaal 5 / maximaal 8)
Prijs 23
Locatie Locatie G.C. De Bruynestraat, Poederlee

Organisator

IMG 1421

Sponsors

  • naamk

Op zoek naar een kok die heerlijke hapjes maakt voor je feestje? Of die jouw diner voor een groep verzorgd?
Kijk eens bij de Thuisafgehaald cateraars!

Like Thuisafgehaald

2115Koks

4847Afhalers

9949Gerechten

17939Afgehaald

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde