Winteractie

Thuisafgehaald heeft geregeld acties waarbij wij inspelen op een bepaald thema. Hieronder vind je een overzicht van actieweken die eens geweest zijn: 

 

Nieuwjaarsactie 2012 (samen koken voor de daklozen)

NIEUWJAARSACTIE in samenwerking met @Occupy Antwerp en de Anti Fabriek.

Op zondag 30 December werken wij samen met Occupy Antwerp en de Anti Fabriek (zie artikel hieronder) om ervoor te zorgen dat daklozen in Antwerpen kunnen genieten van een overheerlijke eindejaarsmaaltijd.

Er wordt ...al heel veel gedaan voor de minderbedeelden en daklozen op kerstavond, maar ook op andere dagen moeten zij geholpen worden. Daarom leek het ons ideaal om op 30 December extra aandacht te besteden aan armoede in Vlaanderen door met z'n allen massaal te koken voor daklozen in Antwerpen.

WIJ ZIJN OP ZOEK naar gepassioneerde thuiskoks met een grote liefde voor de medemens die op zondag 30 december één van onderstaande gerechten willen klaarmaken:

  • Thaïse maaltijdsoep met groenten (vegetarisch)
  • Stoofvlees op Vlaamse wijze
  • Vispannetje

Alle recepten worden op onze facebookpagina gepost. We vragen iedereen één van bovenstaande maaltijden te kiezen om de opwarming en verdeling van het eten op zondag 30 december vlotter te laten verlopen. Wanneer iedereen een verschillende maaltijd aanbiedt, wordt het al gauw chaotisch.
 
HELP JE MEE? Laat ons via facebook of via info@thuisafgehaald.be  weten welk gerecht je klaarmaakt en voor hoeveel personen. Op die manier weten wij hoeveel mensen we exact eten kunnen geven.
 

HOE WERKT HET? Iedere thuiskok brengt het eten zelf  naar de Anti Fabriek op het adres: Begijnenvest 16, 2018 Antwerpen. Dit op zondag 30 december. Het exact uur wordt u nog meegedeeld, hou onze website en facebookpagina dus goed in de gaten voor updates van deze prachtige actie.

U BENT NIET UIT ANTWERPEN? Doe wat je kan om armoede in Vlaanderen onder de aandacht te brengen! Heb je nog overschotten van je familiefeest? Breng het naar een daklozencentrum in de buurt. Te veel cake of dessert gemaakt, geef het aan die familie waarvan je weet dat ze het niet zo breed hebben. Laat je goed hart zien en deel wat je kan met je medemens. Sharing is Caring!


 Hopelijk kunnen we ook op jouw rekenen.