Wat fijn dat jij buurgenoten blij wilt maken met jouw kookkunsten!

  • Alleen je profiel- en straatnaam worden gepubliceerd op de website, de rest niet!
  • Registratie is gratis en zonder verplichtingen

Als thuiskok kun je verschillende dingen doen via Thuisafgehaald

Aanmelden als thuiskok

Houd je van koken en maak je graag andere mensen blij? Meld je dan aan als thuiskok voor Thuisafgehaald en begin meteen met maaltijden delen! Zodra je eerste maaltijd is aangemaakt ben je met je profiel zichtbaar als thuiskok op de website en je vanuit je eigen keuken je lekkerste maaltijden gaan aanbieden. 

Koken voor een vaste afhaler

Kook je graag voor iemand die tijdelijk of langdurig in een situatie zit waardoor hij of zij niet voor zichzelf kan koken? Dan is er het abonnement, dat geeft je de mogelijkheid op vaste basis voor afhalers te koken. We benaderen jou wanneer we een geschikte aanvraag voor jou ontvangen. Jij bepaalt per aanvraag zelf of je die wil accepteren of niet. 

Aanmelden als cateraar

Vind je het leuk om te koken voor groepen? Je kunt als thuiskok ook catering diensten aanbieden voor een diner, lunch of feest bij mensen thuis of op kantoor. Nadat je geregistreerd bent, kun je een catering profiel aanmaken.

Kok van de maand juli: Cindy

Thuiskok Cindy tovert de heerlijkste gerechten uit haar keuken: van Britse shepherd's pie tot Maleisische vis curry, ze neemt je de hele wereld over. Haar buren zijn daar heel blij mee, sinds ze is begonnen met koken via Thuisafgehaald heeft ze elke keer dat ze iets heeft aangeboden een afhaler gehad!Lees hier haar verhaal! 

Koks onder elkaar

Lees ook ervaringen van andere thuiskoks.

We hebben een actieve Facebookgroep waar je vragen kunt stellen aan andere koks en tips en ervaringen kunt delen.

2137Koks

4892Afhalers

9956Gerechten

17939Afgehaald

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde